Events Friesland Mini Zeskamp

 

Strijden tegen elkaar op verschillende 6-kamp activiteiten. Geef alles wat je hebt tijdens de kelnerrace, het touwtrekken of het spijkerbroekhangen.

De mini zeskamp bestaat uit 6 onderdelen, te weten:

1. Kamelenrace

Nee, geen echte kamelen, u moet zelf aan de bak!
Probeer als team zoveel mogelijk emmers water van A naar B te brengen zonder te morsen. Er zijn 6 personen bij dit onderdeel actief, één zet de emmer erop, 4 lopers en één haalt de emmer van de rug en leegt hem in het reservoir.

2. 4-delig touwtrekken

De naam zegt het eigenlijk al, 4 teams trekken zo hard mogelijk aan het touw. Het team dat het eerste over de lijn is heeft gewonnen.

3. Kelnerrace

Hoeveel water krijgt u als team naar de overkant wanneer u duizelig van het rondjesdraaien een parcours moet afleggen?
De deelnemers starten het parcours door 10 rondjes om een pion te rennen, waarbij de linkerhand de pion moet blijven raken. Vervolgens wordt een dienblad met bekertjes water aangereikt, die naar de finishlijn gebracht moet worden. Als de bekertjes geleegd zijn mag de volgende deelnemer van start. Hoeveel water wordt er in 5 minuten naar de overkant gebracht?

4. Spijkerbroekhangen

Er worden 6 teamleden uitgekozen die ieder aan een spijkerbroek gaan hangen. Men start op de grond en wordt vervolgens per kraam omhooggehesen. De totale tijd dat de 6 teamleden hebben gehangen wordt bij elkaar opgeteld. Het team met de hoogste tijd is de winnaar. Als uitdaging kan dit spel ook boven water uitgevoerd worden. Neem dan wel droge kleren mee!

5. Strandballenrace

Dit spel wordt met 6 personen uit een team gespeeld. De deelnemers staan met 6 personen achter elkaar. Tussen iedere twee deelnemers in wordt een strandbal geklemd (5 strandballen). Op deze manier leggen de deelnemers een parcours af. Natuurlijk mogen de strandballen onderweg niet op de grond vallen en houden de deelnemers hun handen op het hoofd.

6. Vliegend tapijt

Met 4 deelnemers uit uw team probeert u het vliegend tapijt te verplaatsen. Dit lukt alleen door goed samen te werken! Met vier mensen tegelijk springen, waarbij één deelnemer het tapijt vooruit trekt. Lukt het u allen te blijven staan en het tapijt meters te verplaatsen?

 

 

 

 

 

Online Customers

We have 7 guests online