Events Friesland Sloep Arrangementen

  

Ontspannen sloepvaren

Wilt u het iets rustiger aan doen, dan kunt u uw bedrijfsuitje ook organiseren met de comfortabele en zeer luxe RiverCruise sloepen. U vaart routes door stille vaarten en slootjes in historische dorpjes. Daarnaast kunt u ook langs mooie plekjes en gezellige terrasjes varen in de bruisende dorpjes en stadjes van Friesland. Uitstappen en koffiedrinken bij één van de vele bezienswaardigheden in het prachtige Friesland. Na terugkomst staat er een heerlijke borrel en een Captainsdinner of Barbecue bij de openhaard of in de Sailorsclub voor uw mensen klaar.

 

Sloep arrangement                              € 49,50- p.p    excl. BTW


10.00 Koffie, thee en echte Fryske Oranjekoek
10.30 Routepalaver
11.00 Start route
13.00 Lunchen tijdens het varen
14.00 Vervolg route
17.00 Terugkeren naar jachthaven
17.30 Borrelen
18.00 Italiaans buffet

* het bovenstaande is een voorstel, op aanvraag is alles mogelijk
* exclusief consumpties
* vanaf 16 personen

 

RiverCruise 23 Residence

De meeste sloepen gechikt om te varen met mooi weer. Daarom ligt de orginele zeewaardige reddingssloep ten grondslag aan het onwerp van de 8 persoons sloep RiverCruise 23 Residence. Die is daarom uiterst stabiel, ruwwaterbestendig, comfortabel, zelflozend en spiegel- met een knipoog naar de VOC-tijd - zijn elementen die van de nieuwe Friese sloep een echte sloep maken. Een luxe sloep die je de zekerheid geeft dat je onder alle weersomstandigheden veilig kunt varen.

 

RiverCruise 26 Mahony

Met deze sloep heeft u zeker bekijks op het water! De 10 persoons RiverCruise26 Mahonie is een prachtige, zeer luxe vol mahonie houten sloep. Zeer geschikt voor vaartochten voor bijzondere mensen, vergaderingen, incentives of gewoon een dagje door prachtige grachten en stille slootjes varen in een luxe setting. De RiverCruise Mahonie is te huur inclusief schipper of bij uitzondering, "uitsluitend na persoonlijk contact" aan ervaren schippers.

 

Terug naar Home

 

 

 

 

 

 

 

Online Customers

We have 5 guests online