Events Friesland Zeil Arrangementen

  

Sportief zeilen

Ottenhome Heeg biedt een zeildag voor grote groepen op maat voor 15-300 personen. Zo'n personeelsuitje kan bestaan uit zeilen met Polyvalken of Foxen. Het zeilarrangement kan echter ook opgewardeerd worden tot echte teambuilding, waarbij uw personeel of relaties met elkaar een onvergetelijke zeildag beleven. Matchracen, sprintzeilen, officiële driehoeksbaanwedstrijden en combinaties daarvan blijken een extra dimentie aan uw bedrijfsuitje te geven. Nog dagenlang praten uw personeelsleden of relaties na over hun zeildag bij Ottenhome Heeg Events.

 

 

Sailors arrangement                              € 69,50- p.p    excl. BTW


10.00 Koffie, thee en echte Fryske Oranjekoek
10.30 Zeilpalaver
11.00 Vrij zeilen
13.00 Lunch
14.00 Wedstrijdzeilen (wedstrijd 1)
15.30 Wedstrijdzeilen (wedstrijd 2)
17.00 Terugkeren naar jachthaven
17.30 Borrelen
18.00 Barbecue

* het bovenstaande is een voorstel, op aanvraag is alles mogelijk
* exclusief consumpties
* vanaf 20 personen

 

 

Polyvalk

De Polyvalk is de populairste open zeilboot van Nederland. Het is een moderne, ruime en veilige zeilboot met uitermate goede zeileigenschappen. De Polyvalk is door jarenlange ervaring zeer doordacht en degelijk geconstrueerd en biedt u veel comfort en gebruiksgemak.

 

Fox22

De Fox22 is een zeer populair kajuitzeiljacht. De Fox22 heeft dit te danken aan de fantastische zeil- en manoeuvreereigenschappen, de zeer ruime kajuit, het overzichtelijke en over de volle lengte beloopbare flushdeck. In de kajuit zijn maarliefst 4 royale slaapplaatsen.

 

Terug naar Home

 

 

 

 

 

 

 

Online Customers

We have 4 guests online