Events Friesland Outdoor Activiteiten

Vlotbouwen

Samen met collega's/vrienden/klasgenoten een vlot bouwen. Blijft het vlot drijven of worden u nat? Vlotbouwen in combinatie met zeilen en/of sloepvaren is zeer geschikt voor een echte teambuildingsdag. Wie bouwt het beste vlot en kan daamee het gehele team de wedstrijdbaan volbrengen? Bij het vlotten bouwen komt het pas echt aan op samenwerking. Daarom is deze activiteit ook zeer geschikt als teambuilding.

 

Beachvolleybal

Ga de strijd met elkaar aan en speel Beachvolleybal. Beachvolleybal wordt gespeeld op een ondergrond van gras of zand, meestal op het strand. Het belangrijkste verschil met zaalvolleybal is dat een team minder spelers kent. In internationale wedstrijden zijn het er twee, maar op lager niveau kunnen dit ook drie, vier of vijf zijn. Een geslaagde poging, of een fout van uw tegenstander, levert een punt op. Wie het eerst 21 punten heeft behaald wint de set.

 

Blokarten

Geen zeilervaring? Geen probleem blokarten kan met weinig ervaring! De besturing komt in grote lijnen wel overeen met de besturing van een zeilboot, maar het grote voordeel is dat u een stabiele ondergrond heeft. Met één hand bedient u de schoot (de lijn die met het zeil verbonden is), de andere hand bedient het stuur. De besturing met de hand is uniek in vergelijking met andere landzeilers. Vaak wordt er bij andere landzeilers gestuurd met de voeten.

 

Mini zeskamp

Strijden tegen elkaar op verschillende zeskamp activiteiten. Geef alles wat je hebt tijdens de kamelenrace, kelnerrace, strandballenrace, het vliegend tapijt, het touwtrekken of het spijkerbroekhangen.