Events Friesland Arrangementen

 

Zeil arrangementen

Ottenhome Heeg biedt zeilarrangementen op maat voor 15-300 personen. Zo'n personeelsuitje kan bestaan uit individueel zeilen met Polyvalken of Foxen. Zo'n teamuitje kan echter ook opgewardeerd worden tot echte teambuilding, waarbij uw personeel of relaties met elkaar een onvergetelijke dag beleven. Vrij zeilen, sprintzeilen, officiële driehoeksbaanwedstrijden en combinaties daarvan geven een extra dimentie aan uw zeiluitje. Nog dagenlang praten uw personeelsleden of relaties na over hun dag bij Ottenhome Heeg Events in Friesland.

  

Sloep arrangementen

Wilt u het wat rustiger aan doen, dan kunt u het teamuitje ook organiseren met de comfortabele en luxe RiverCruise sloepen. U vaart routes door stille vaarten en grachten in historische dorpjes. Langs mooie plekjes en gezellige terassen. Uitstappen en koffiedrinken bij één van de vele bezienswaardigheden in het mooie Friesland. Na terugkomst staat er een borrel en een Captainsdinner of Barbecue bij de openhaard of in de Sailorsclub voor uw mensen klaar.

 

Combi arrangementen

Combi  sloepvaren  -  vlotbouwen

Een combinatie van heerlijk loungen in een sloep en actieve teambuilding. De ideale combinatie van ontspanning en actie. 's Ochtends en een deel van de middag vaart u een mooie sloepenroute. Vervolgens gaat u in de middag ingedeeld in teams vlotbouwen

 

Combi  sloepvaren  -  zeskamp

Relaxed sloepvaren en afsluitend een serie leuke korte spellen. Tot na de lunch vaart u een mooie sloepenroute. Na de lunch gaat u in de middag een zeskamp doen met verschillende humoristische en actieve spellen

 

Combi  zeilen  -  blokarten

Alle activiteiten voor dit arrangement staan in het teken van de wind. Aan vaste wal gaat u in de ochtend oefenen in de Blokart. 's Middags kiest u het ruime sop in de Polyvalk, waarin u het echte zeilen ervaart.

 

Combi  zeilen  -  kanopolo

Deze sportieve combinatie speelt zich geheel af op het water. In de ochtend gaat u zeilen op het Heegeremeer. Nadat u heeft geluncht in de Ottenhome Sailors Club gaat u een dynamisch teamspel doen in kano's.

 

Vergader arrangementen 

Arrangement  vergaderen  -  sloepvaren

Een vergadering, meeting of incentive? Maak er een succesvolle en onderhoudende middag van bij Ottenhome Heeg Events. Onze zaal is bijzonder geschikt voor een vergadering van uw managementteam of afdeling. De watersport-setting zorgt voor inspiratie en een ontspannen sfeer tijdens het overleg. De sfeervolle Sailorsclub is uiteraard voorzien van alle moderne communicatiemiddelen zoals internet, beamer en een geluidsinstallatie. Aansluitend aan de vergadering vaart u een mooie sloepenroute door de culturele Friese dorpen.

 

Arrangementen  vergaderen  -  kaats clinic

Een vergadering, meeting of incentive? Kom bij ons in de zeer sfeervolle Ottenhome Heeg Sailors Club. Doe dit in combinatie met een kaats clinic van oud PC kampioen Simon Minnesma. De sfeervolle Sailorsclub is uiteraard voorzien van alle moderne communicatiemiddelen zoals internet, beamer en een geluidsinstallatie. Kaatsen is een oud Friese sport en is cultureel verworven met Friesland.

 

Outdoor evenementen

Wilt u niet alleen maar zeilen of sloepvaren, maar echt actief aan de gang op het water tijdens uw incentive of relatiedag? Wij maken in overleg met u een passende aanbieding voor een compleet outdoor watersport evenement die u voor ogen staat. Een feesttent met catering en muziek op locatie, vlotbouwen, beachvolleyballen, blokarten, zeskamp, buikschuiven, zakslaan, het is een greep uit de mogelijkheden om uw bedrijfsuitje of outdoorevenement tot een onvergetelijk succes te maken.